Abraham van Royenstraat 6, 2202 EN Noordwijk

Volg ons :
071 - 36 127 35

Het Café

Onze deur staat altijd open

Over ons

Het Café

Cafe Restaurant De Wels is het karakteristieke middelpunt van het centrum van Noordwijk aan Zee. Hier kom je om lekker te eten, gezellig te borrelen of ongestoord te werken. Een sfeervolle huiskamer voor buurtbewoners.

Aan de Abraham van Royenstraat nummer 6, net achter de Hoofdstraat zijn wij al jaren te vinden. Ons café wordt met veel plezier gerund door Maikel en Sabine van Hal.

Wij hebben Heineken, Texels en Maes van de tap, maar ook bieren als Amstel Radler en Erdinger Weißbier. Dus voor de toevallige passant, de vaste klant, als wel voor de bedrijfsborrel of gewoon een stel vrienden… onze deur staat altijd voor je open.

Telefonisch Reserveren

Een Tafel Reserveren?

Reserveren

Over ons

De gezelligheid in ons café

Café De Wels zendt live voetbal op twee grote schermen! Met HD kwaliteit en goed geluid zit u bij ons helemaal met spanning naar uw wedstrijd te kijken. Denk bijvoorbeeld aan Voetbal, Darten, en Formule 1!

We hebben Ziggo Sport en Fox Sports, maar uiteraard ook alles van de NOS kunnen wij live uitzenden.

Feesten & partijen

Iets te vieren? Verjaardag of trouwdag?

Er is altijd wel een reden voor een feestje!

Een groepsborrel of verjaardag wat de reden ook is, je kunt altijd bij ons binnenlopen voor de mogelijkheden en arrangementen.

Werken bij de Wels?

We zijn altijd op zoek naar leuke mensen die het leuk vinden om bij ons in Noordwijk in het café te werken. Ervaring is fijn maar zeker niet nodig. Full time of part time, meteen beginnen of pas over een tijdje. Achter de bar, in de bediening of in de keuken.

Wil je hier meer over weten over het werken bij ons of lijkt het je leuk om te beginnen? Geef ons dan gerust een belletje!

Lijkt me leuk!